top logo
Lugna Favoriter is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. On-ajër që 2005 community station Lugna Favoriter broadcasts to the greater Sweden area and beyond. Lugna Favoriter provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.
Lugna Favoriter official website address is www.lugnafavoriter.com
Favoritet e qetë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Favoritet e qetë ]