top logo
John Radio greke dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. John Radio greke është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio të Suedisë në një çështje shumë të shkurtër kohe me qasjen e tyre miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
John Radio grek adresa faqen zyrtare është www.johngreek.gr
John Radio greke
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : John Radio greke ]