top logo

Jam FM Suedia është një prej stacioneve kryesore ndërkombëtare radio nga Suedia. Ajo sjell një erë e ajrit të freskët në valët e zërit, duke u siguruar që ky medium i fuqishëm arrin të gjithë që dëgjuesit që vdes muzikë këmbë përgjimin, deri në datën lajme, angazhimin diskutimet dhe tregon emocionuese për çështje të ndryshme.
Jam FM Suedia adresa faqen zyrtare është www.jamfm.se

Jam FM Suedia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Jam FM Suedia ]