top logo
Hit City Radio provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. various kind of music can be heard.
Hit City Radio official website address is www.hitcity.se
Qyteti Radio Hit
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Qyteti Radio Hit ]