HamsafarRadio është një transmetimi famshme radio stacioni në internet nga Stokholm, Suedia sigurimin e Lindjes së Mesme Muzikë rreth orën 24/7. Hamsafar Radio është popullor në mesin e shikuesve të të gjitha moshave dhe kjo është shumë e shqetësuar për dëgjuesit e saj’ zgjedhje. Me dëgjuesit’ reagim, ajo është zhvilluar listën muzikë vazhdimisht. Hamsafar Radio përdor gjuhën persiane zyrtarisht.

HamsafarRadio adresa zyrtare e internetit është www.hamsafarradio.se

HamsafarRadio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : HamsafarRadio ]