top logo

Halmstad NarRadio is a online music radio station. Halmstad NarRadio broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Halmstad community radio is considered as the second best radio station for young people aged 9 në 19 years in TNS’s latest survey.

Halmstad NarRadio official website address is www.halmstadnarradio.se

Halmstad radio e komunitetit
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Halmstad radio e komunitetit ]