top logo

Hallsta Sura Narradio shows its projects adorn its playlists for a socially and socially different crowd. Notwithstanding the telecast of an assortment of data and excitement programs, Hallsta Sura Narradio shows different neighborhood creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, current issues, i kuzhinës, social, Stimulimi dhe lojëra fusha.

Hallsta Sura Narradio website address is www.radion.nu

Hallsta Sura Narradio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Hallsta Sura Narradio ]