top logo

Gold Channel ju jep më shumë të nëntëdhjeta!

Mirë, të nëntëdhjeta filloi më shumë se 20 vjet më parë. Dhe ne në Gold kanalin mendoj se është koha për të përmbledhur dhe të shikojnë prapa në muzikë që ishte krijuar pas.

Roxette, Ace of Base dhe Dennis Pop ishte trendsetter të fortë se ne mund të jetë krenar. Yjet e reja të lindur, shumë bëri një rikthim dhe disa vetëm vazhdoi si zakonisht. I shtrenjtë, Elton John, Rolling Stones dhe Michael Jackson i takon grupit të fundit. Britney Spears, Christina Aguilera dhe Anastacia janë disa fytyra të reja ne do të takohen në vitet nëntëdhjetë. Edhe pse një pushtim të bandave djalë: Take That, Lindje 17, Backstreet Boys, Boyzone, për të përmendur disa.

Në kanalin Gold 90 të përziejnë këtë me Eros Ramazzotti, Tina Turner, Lenny Kravitz, Michael mëson për Rock, Patrik Isaksson dhe tjetri përkasin kohe.

Guldkanalen 90 tal adresa website zyrtar është guldkanalen.se

Guldkanalen 90 e
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Guldkanalen 90 e ]