top logo

Gold Channel ju jep më shumë të attiotiotalet!

Neon u shfaq në të gjitha format, Muzika ishte e përzier të freskët nga puddelrock në synth. Ne kemi zgjedhur nga më të mirë të viteve tetëdhjetë dhe bëri një “mixtape” me goodies nga Madonna, Billy Idol, Bryan Adams, Bam, Evropë, Freestyle, Milli Vanilli, Tina Turner, Samantha Fox dhe dekadë tjetër përkatësisë.

Lojërat nuk janë Pac-Man ose zgjidhur kubike Rubik-së, kështu që ju dëgjuar Listat suedeze ose Tracks. Gold Channel 80 ka këngë nuk ka rëndësi se çfarë. Ndoshta ne mund të ju provokoj me fonogram nga “Top Gun” me Berlinin dhe Kenny logins, “famë” që na bëjnë valle të Irene Cara ose “Dancing Dirty” ku Bill Medley, Vetë Jennifer Warnes dhe Patrick Swayze na enchants.

Guldkanalen 80 tal adresa website zyrtar është guldkanalen.se

Guldkanalen 80 e
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Guldkanalen 80 e ]