top logo

Dekada kur Suedia u vu në hartë nga Sheeba dhe ABBA në tip. Nga disko me Gees Bee, Jackson 5, Boney M, Tina Charls dhe Chic – më të mëdha hitet ROCK krijuara përmes moshave. Me elo, Kjo, Rolling Stones, Lynard Skynard, Mbretëresha dhe Deep Purple. Lista vazhdon.

Paqe, Dashurie dhe mirëkuptimi me ngjyrë në mbarë botën, ndërsa ABBA mori Evropën dhe fitoi Eurovizion. Përveç ABBA kështu që ne hummed në këngë suedeze nga, ndër të tjera, Ted Gärdestad, Ulf Lundell, Teatri Kombëtar dhe Magnus Uggla.

Janis Joplin, Jimi Hendrix dhe Jim Morrison gjithë vdiqën në sjutitotalet fillim. Por dekadë ngarkuar me talent si Shakira, Robbie Williams dhe Robyn. Të gjitha në një mënyrë apo një tjetër, me siguri ndikuar nga ajo që dukej nga prindërit’ Mbledhja rekord.

Guldkanalen 70 tal adresa website zyrtar është guldkanalen.se

Guldkanalen 70 e
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Guldkanalen 70 e ]