top logo

Gold Channel ju jep më shumë nga vitet gjashtëdhjetë! Hitet më të mëdha, kalitur me gems që janë harruar nga ajo që është quajtur “Epoka e Artë e muzikës”. Billboard Hot 100 rreshtuar artistë të tillë si The Beach Boys, Elvis Presley, Të Hollies, Rolling Stones, Dyert, Katër Mirë, Marvin Gaye, Diana Ross, Donovan. Në Billboard Hot 100 filloi në 1955, dhe Guldkanalen 60-tal kanë zgjedhur që të përfshijë një ose një tjetër nga të pesëdhjetat që ecnin të ngrohtë në klubet e natës dhe në radio, gjatë viteve gjashtëdhjetë. Kështu që ju kurrë nuk e di se çfarë mund të pop-up, por Guldkanalen 60-tal mund të garantojë se Gold Channel 60 sjell kujtime. Sigurisht Guldkanalen 60-tal nuk kanë harruar se çfarë shtrihet më të afërt për zemrën tonë, Guldkanalen 60-tal kishte muzikantë të talentuar të drejtë këtu në shtëpi. Ju keni dëgjuar ato në dhjetë të lartë dhe në mbrëmje pikut. Tani ka nga ata këtu në Gold Channel 60: Ditë, Të HEP Stars, Për Babs, Sven-Ingvar dhe pjesa tjetër e hedhura e kaluar. Mirë se vini përsëri në 60-së!

Guldkanalen 60-tal adresa zyrtare e internetit është guldkanalen.se

Guldkanalen 60 e
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Guldkanalen 60 e ]