top logo

Stockholm-bazuar stacion radio web transmetimin opsion të ri tingëllon në një premisë 24-orëshe, përqëndruar në shkarkohen autonome (ose panënshkruar) specialistë kryesisht nga Skandinavi, UK, Australi / Zelanda e Re dhe Amerika e Veriut.

Radio është themeluar si një aktivitet jo-përfitim nga Tommy Ericsson në Stokholm, Suedia në qershor, 2008. Diku rreth 2010 dhe 2012 më shumë se dyqind shfaqje në vende dhe festimet rreth Skandinavi jetojnë ishin të Transmetuar në faqen tonë. Një pjesë e madhe e tyre janë aktualisht në dispozicion të derdhet mbi-interes në kronikë tonë.

Gimme Indie
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Gimme Indie ]