Gamla Favoriter

Info koment Stacione raport

Kjo radio është shumë i këndshëm dhe jeni duke kërkuar për një radio që do të filloni ditën tuaj dhe natën me programet e prodhuara me mjeshtëri muzikore ku secili dhe çdo gjurmët janë zgjedhur SIPAS me kohën dhe preferenca e dëgjuesve të tyre. Gamla Favoriter is that radio for you that will make you happy everyday.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.ilikeradio.se/radiokanaler

Gjuhe: Svenska

Vend: Sweden

Zhanret: /

loading...

Sweden Radio Stations

Related Stations

Popular Stations