top logo

Lindje FM ka që 2006 qenë stacioni radio për banorët e qarkut që gjithmonë dëshiron të jetë i pari me muzikë të re. Në kanalin e përzier muzikë nga artistë si Rihanna, David Guetta, Nicki Minaj, Avicii dhe Justin Beiber. Sot, ju mund të dëgjoni në Lindjen e gati të gjitha Ostergotland por edhe jashtë qarkut nëpërmjet web ose Apps tona.

Çdo ditë duke dëgjuar në lidhje me 25 000 njerëz në kanal.

Lindje FM adresa faqen zyrtare është www.eastfm.se

Lindje FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Lindje FM ]