top logo
Din Gata është fillimisht një Pop kohë të plotë, Stacioni Soul shumë popullor nëpërmjet Suedi. Din Gata ka transmetuar në ajër dhe në internet nga Suedia. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë Pop, Shpirt. Din Gata gjithashtu kemi disa programe të bazuara informimit që janë me interes për të demografike të saj thelbësore, duke përfshirë raportet e audiencës dhe shumë të tjerë gamë të gjerë të subjekteve.
Din Gata adresa faqen zyrtare është www.sverigesradio.se
Nga gati
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Nga gati ]