top logo

Dansbandskanalen transmeton 24/7, ata luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. DJ më të mirë wellknown së nga nga Suedia luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me bende dans kanalen. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me grupet dans kanalen.

Dansbandskanalen adresa e internetit është www.dansbandskanalen.se

Kanal Dansband
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Kanal Dansband ]