top logo

Shteti Rocks Radio ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e stileve Vendi rok të muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë rock vend që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Scandinavias Asnjë. 1 Radio në qoftë se ju pëlqen të ri Hot Vendi. Shteti Rocks Radio janë radiokanalen për gërmoj disa si New Modern Vendi.

Tani ju mund të na dëgjoni në smartphone tuaj dhe këtu në countryrocksradio.com

Vendi Rocks Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Vendi Rocks Radio ]