top logo

Cityradion ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Hip-Hop, Pop, Hits muzikë mund të dëgjohet.

Cityradion adresa website zyrtar është www.cityradion.se

Cityradion
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Cityradion ]