top logo
Boras Narradio është një radio të popullarizuara të Suedisë tërheqjen e tyre kryesore të programeve janë një ekzekutimi të ekuilibruar e programeve të tyre që mund të jetë si përzierje kulturore dhe moderne muzikore. Boras Narradio është një stacion radio të ndryshme që është e njohur për dëgjues orientuar programmings e tyre dhe ata janë gjithmonë shqetësim në lidhje me likings e dëgjuesve të tyre.
Boras Narradio adresa faqen zyrtare është www.borasnarradio.se
Boras Narradio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Boras Narradio ]