top logo
Bandit Rock është ndoshta një nga shumë pak radio atje në Suedi që gjithmonë të zbatuar lloje të reja të programeve dhe të shqyrtuar se si një radio mund të jetë dhe programimi i tyre mund të jetë. Bandit Rock gjithmonë përpiqet për të mbushur deri programet e tyre radio me shumë argëtim dhe gjithmonë ata janë duke dëgjuar për dëgjuesit e tyre në mënyrë që të bëjë një eksperiencë të madhe në radio.
Bandit Rock adresa faqen zyrtare është www.bandit.se
Bandit Rock
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : Bandit Rock ]