top logo

88 Radio Online është një radio në internet mundësuar nga Radionomy, bazuar në Huddinge, Stockholm, Sweden. Transmetimit në internet përgjatë ditës dhe natës, vazhdimisht, për ata që duan të dëgjojnë për zgjedhjen gjobë prej Folk, R'n'B, Pop, Xhaz, dhe MUZIKAT Botërore.

88OSE adresa zyrtare e internetit është 88or.playtheradio.com

88OSE
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : 88OSE ]