top logo

102.6 Guldkanalen t'ju japin tashmë “Muzikë për të rriturit veshit” nga 102.6 Gold Channel, tani ju mund të zgjidhni një dixhital Gold Channel për çdo dekadë të muzikës 102.6 Luajnë Guldkanalen. 60s Gold Channel , 70s , 80s dhe viteve '90. Kliko bar në krye të kësaj faqe për të zgjedhur kanalin që doni të dëgjoni. Hidhen në mes të kanaleve thjesht duke shtypur një vit që ju doni të dëgjoni.

Kanali Gold luan muzikë nga vitet '60 deri më sot, të mirë Svensktoppen këngët, dhe vetëm më të mirë këngët e reja. Këtu ju do të gjeni Anna & Henry në Gold mëngjes çdo ditë jave 06-10. Henrik Wiberg 10-14, Henrik Holmberg 14-18, Bjorn Danielsson 18-22 dhe Kennet Andhersan natën 22-02.

102.6 Guldkanalen adresa website zyrtar është guldkanalen.se

102.6 Guldkanalen
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : 102.6 Guldkanalen ]