top logo

Mirë se vini në Lite FM!
Lite FM transmetohen stacionin lokal të muzikës që luan muzikë të re dhe të freskët interspersed me preferuarat nga dekadat e mëparshme. Ne ju ofrojmë me përditësime lajme çdo dy orë dhe muzikë të ndryshme, kurrë të luajë të njëjtën këngë dy herë gjatë një dite normale pune. Ju na dëgjoni në frekuencë 101.1 MHz i Vanersborg & Trollhättan dhe në mbarë botën nëpërmjet internetit!

101.1 Pak FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sweden : 101.1 Pak FM ]