top logo

Radio Rasonic 2 është stacioni 2 radio e televizion popullor dhe radio transmetuesit e Suriname. Kjo Radio Rasonic 2 është në shënjestër veçanërisht për më të mirë në klasën muzikë holandeze. Ka shumë njerëz holandeze që jetojnë në këtë vend dhe Radio Rasonic 2 është ri për t'u shërbyer atyre me muzikën e tyre kulturor në lëvizje 24 orë në ditë.
Radio Rasonic 2 Adresa zyrtare e internetit është www.rasonictv.com

Radio Rasonic 2
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Suriname : Radio Rasonic 2 ]