Po Fm

Info koment Stacione raport
Po transmeton Fm dhe përhapjen e audio që ndihmon personat e Sri Lanka për të kanë lidhur me kulturën e tyre kryesore. Po Fm janë streaming jetojnë njëzet e katër orë në ditë me mbështetjen off dëgjuesit e tyre. Me trafikun vazhdimisht në rritje të përditshme ata tani janë në listën e stacioneve të mëdha të internetit me bazë të radios të Sri Lankës. Si ata kanë marrë histori të gjatë të muzikës dhe kulturës me e pasur me ngjyra nga një periudhë të vjetër, kështu që të bëjë atë të industrisë muzikore është zakonisht e përgatitur shumë mirë.
Po Fm adresa website zyrtar është www.yesfmonline.com

Vend: Sri Lanka

Zhanret: /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations