Varnam FM

Info koment Stacione raport

Varnam FM është stacioni bazë në Sri Lanka radio transmetimin e Sri Lanka, Tamil dhe forma të tjera të muzikës. Ata ka marrë disa nga të talentuar DJ në radio e tyre që krijon një përzierje freshest e muzikës madhe që argëton dëgjuesit e Varnam FM gjatë gjithë ditës me muzikën e tyre të bukur.
Varnam FM adresa faqen zyrtare është www.varnamfm.com

Vend: Sri Lanka

Zhanret:

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations