Radio Buddhist

Info Comment Report

Kjo Channel është një fitim jo të orientuar Organizata. Ajo u pioneered nga Most Ven tonë. Daranagama Kusala Dhamma Nayake Thero, frymëzuese Shefi aktual i Sri Sambodhi Viharaya, në Road Gregori i, Colombo 7, Sri Lanka. Organizata është sponsorizuar nga bujaria e të dy individëve dhe zimi të sektorëve publik dhe privat, në Sri Lanka dhe i dëshirave të mirë nga vendet e tjera.
Budiste Radio adresa website zyrtar është www.thebuddhist.tv

Vend: Sri Lanka

Zhanret:

Popular Stations