Tharu Radio

Info koment Stacione raport

Tharu Radio është një komunitet jo-fitimprurëse online dhe FM stacion Raido në Sri Lanka. Tharu Radio transmetuar këngët Sri Lanka klasike Sinhala 75%, Këngë Hindu 20%, 5% muzikë tjetër.

Tharu Radio adresa e internetit zyrtare është www.tharu.net

Vend: Sri Lanka

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations