SLBC është i njohur si Sri Lanka Broadcasting Corporation e cila ka marrë gjashtë radio në shërbimin e saj të transmetimit dhe ky Shërbimi Kombëtar SLBC Tamil është e dyta prej tyre. SLBC Tamil Shërbimi Kombëtar është radio e cila luan Tamil dhe muzikë aziatike non stop 24 orë në ditë.
SLBC Tamil Shërbimi Kombëtar adresa faqen zyrtare është www.slbc.lk

SLBC Tamil Shërbimi Kombëtar
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : SLBC Tamil Shërbimi Kombëtar ]