top logo

Only few other radio cares about their radio main vision as Siwhele Radio. Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin. Ata do të elektrifikoj dëgjuesit e tyre me anë të paraqitjes së tyre të llojeve të ndryshme të muzikës. Music is at the heart of Siwhele Radio.

Siwhele Radio official website address is www.siwhele.info

Siwhele Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Siwhele Radio ]