top logo

Mënyra më e mirë për të shijuar një radio është që të kalojnë kohë me një radio që është paraprakisht technologicaly, gjallë në prezantimin dhe qasja është shumë e mirë. With Shraddha Radio you as a listener will be getting such kind of radio experience. Kështu, it can be said that Shraddha Radio is truly a listener oriented and highly capable online radio.

Shraddha Radio official website address is www.shraddha.lk

Shraddha Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Shraddha Radio ]