top logo
Ju jeni duke dëgjuar një popullor Sri Lanka stacion radio shakthi FM . Gjuha tamile transmetimit shakthi FM Lajme, Diskuto dhe Argëtim. Shakthi FM jetojnë transmetimin nga Sri Lanka.
Shakthi FM adresa faqen zyrtare është www.shakthifm.com
Shakthi FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Shakthi FM ]