top logo

Shaa FM is an international online radio station playing a fresh, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Shaa FM are an independent station for the online generation, lidh ata që tashmë kanë një lidhje të fortë me Sri Lanka.

Shaa FM official website address is www.shaafm.lk

Shaa FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Shaa FM ]