Ridma FM

Info koment Stacione raport

Ridma FM ofron njëzet e katër orësh përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. Ridma FM është një stacion radio në internet nga Sri Lanka, duke siguruar Bollywood POP dhe Sri Lanka Folk muzikë.

Vend: Sri Lanka

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations