top logo

Rangiri Sri Lanka Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Rangiri Sri Lanka Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Rangiri Sri Lanka Radio website address is www.rangirisrilanka.lk

Rangiri Sri Lanka Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Rangiri Sri Lanka Radio ]