Rambukkana Pradeshiya Sabhawa

Info koment Stacione raport

mision “Virtyti i fuqive të vishet, , Përdorimi i burimeve ekzistuese , në fuqi, Dhe vendosur mënjanë si një mënyrë për të kënaqur njerëzit në shëndetin publik, Për zhvillimin e qëndrueshëm përmes rrugëve publike dhe shërbimeve komunale.” Shuma më e lartë qarkut GN Kegalle në provincën Sabaragamuwa është i përbërë nga Rambukkana Kishës. Numri i kombinuar i këshillit të fshatit me fshatrat e Këshillit 1987 Jo. 15 Akti PS 1991-07-07 Është themeluar në Rambukkana PS. Kryetari i parë i PT Smaraweera. Karunaratne Payet. Presidentët respektojnë në kohë 5 Asambleja e popullit nën ī.em.ē.en.bī tanishme. Z. Handagama shërben si kryetar. Stafi aktual i përhershëm 110 Rastësisht, ndërsa 10 Stafi përbëhet nga deri në.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.rambukkana.ps.gov.lk

Email: info@rambukkana.ps.gov.lk

FaceBook: RambukkanaPradesiyaSabawa

Numri i kontaktit: +94 352 265 275

Gjuhe: sinhala, English

Vend: Sri Lanka

Zhanret: / /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations