Radio Plus Sinhala

Info koment Stacione raport

muzikë Oldies përfaqëson gjeneratën e vërtetë dhe formën e muzikës që ka moshën moderne muzikore shtruar sotme. Radio Plus Sinhala është e destinuar të luajë sa më shumë dhe sa më Oldies popullore klasike të mundshme për ta. Duke bërë kështu Radio Plus ka krijuar një platformë radio ku dëgjuesit mund të akorduar në çdo kohë dhe të gëzojnë të mirë të vjetër muzikë klasike.

Radio Plus Sinhala adresa website zyrtar është www.radioplus.lk

Vend: Sri Lanka

Zhanret: /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations