Radio Lanka Online

Info koment Stacione raport

Radio Lanka Online luajnë miri hitet krijuesit Master, ushqyer në një audiencë masive të 18+. Qëllimi i tyre është për të kapur të popullsisë më të lartë dëgjues në Sri Lanka. Qëllimi Radio Lanka në internet është që të jetë më e mirë në "muzika Hit" dhe "Sri Lanka kulturës e artit Zërin e kritikës", revista radio web.
Radio Lanka Online adresa website zyrtar është www.radiolankaonline.com

Vend: Sri Lanka

Zhanret: /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations