top logo

Pulikalinkural is a live online broadcasting music channel based on Colombo, Sri Lanka. Pulikalinkural plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Pulikalinkural official website address is www.pulikalinkural.com

Pulikalinkural
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Pulikalinkural ]