Nutpam FM

Info koment Stacione raport

Nutpam FM luan hitet më të mëdha e sotme dhe në të njëjtën kohë hit është e djeshëm. Kjo është një paketë të plotë për ata dëgjuesit që ka tashmë u boared duke kërkuar një radio që luan sotme gjurmët big hit në muzikë. Pasi të keni një mendje për Nutpam FM ju vetëm do të keni llojin e dridhura ju do të kujtohet për një kohë shumë të gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.nutpamfm.com

Email: nutpamfm@gmail.com

Gjuhe: Tamil

Numri i kontaktit: +94 75 659 2 569

Vend: Sri Lanka

Zhanret:

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations