Neth FM është një popullor kanal radio hit bazuar në Colombo, Sri Lanka. Neth FM luan lloje të ndryshme të fëmijëve / Familjes dhe Edukimit Rinor, Informacione dhe Kulturë tregon në provincën Rrushi të Sri Lanka dhe shumë të ndërgjegjshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiance reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists.
Neth FM adresa faqen zyrtare është nethfm.lk
Neth FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Neth FM ]