Legends 96.6

Info koment Stacione raport

me këngën e duhur, ju të dy harroni të tërë shumë ose tuaj mos harroni tërësinë!"Reminisce tingujt e melodive maksimale popullore nga vitet '60, 70s, 80s dhe 90s gjatë gjithë ditës në frekuencë mitik, nëntëdhjetë six.6 – LEGENDS FM!
Eshte koha, të ndjejnë një mendje në mënyrë specifike… Një muzikë e vetme është një hit konvencionale, por përzierja e pista nga epokat maksimale paharrueshëm është e ngjashme me një shpërthim të shpirtit!

Legends 96.6 Adresa e internetit është legends966.com

Vend: Sri Lanka

Zhanret: / / /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations