Lakhanda Radio

Info koment Stacione raport

Lakhanda Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Lakhanda Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Lakhanda Radio official website address is www.lakhanda.lk

Vend: Sri Lanka

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations