top logo

Lak FM jep dëgjuesit muzikë nga të njohur, si dhe jo se shumë të njohur gjurmët muzikore. Kjo mënyrë dëgjuesit disa kohë gjen muzikë që janë të reja dhe të freskët në të njëjtën kohë të këndshme me ta. Lak FM për të bërë stacioni i tyre një më energjik muzikë pak luan rok që janë të larta në dëgjim kënaqësi.
Lak FM adresa faqen zyrtare është www.lakfm.lk

Lak FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : Lak FM ]