Krushi FM

Info koment Stacione raport

Krushi FM është një nga stacionet e radios Bujqësisë në Sri Lanka radio arenën. Nisur transmetimin provë më 26 dhjetor 2013. Radio ushqen dëgjuesit e tyre me tema të lidhura me bujqësinë, këshilla dhe khow sa që është shumë e dobishme për ta.
Krushi FM adresa website zyrtar është www.krushifm.lk

Vend: Sri Lanka

Zhanret:

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations