top logo
FM Derana bazuar në Kolombo, Sri Lanka është një nga muzikës popullor station.FM Derana stacion streaming muzikë dhe programeve për të dy në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një radio kanal muzikë botërore luan rreth orën 24 orë live online. FM Derana gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.
FM Derana adresa faqen zyrtare është fmderana.lk
FM Derana
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : FM Derana ]