top logo

DimiYa Radio is a online music radio station. DimiYa Radio broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. DimiYa Radio has something for all discerning music lovers.

DimiYa Radio official website address is dimiya.com

DimiYa Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Sri Lanka : DimiYa Radio ]