Digi Line FM

Info koment Stacione raport

Jo vetëm një e mirë ekip transmetimi, por edhe Digi Line FM ka marrë teknologji moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën Digi Line FM një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.digilinefm.caster.fm

Email: fmdigiline@gmail.com

Gjuhe: Tamil

Vend: Sri Lanka

Zhanret:

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations