Big FM Jaffna

Info koment Stacione raport

Diçka e re dhe diçka të angazhohen Big FM Jaffna dëshiron për të bërë dallimin e tyre me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe Big FM Jaffna në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.thebigfm.com

E-Mail: mybigfm2019@gmail.com

Facebook: bigfmjaffnar1

Gjuhe: Tamil

Vend: Sri Lanka

Zhanret: /

loading...

Sri Lanka Radio Stations

Popular Stations