Yumbo FM

Info koment Stacione raport
Yumbo FM është një jetojnë transmetimit në internet kanal muzikor i bazuar në Playa del Ingles, Spain. Yumbo FM luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si elektronike dhe Dance. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online. Ky sukses kanal është nxitur kryesisht nga forca e programeve të tij drejtimin me elektronike dhe Dance. Yumbo FM është disponible të gjithë Playa del anglisht, Spain.
Yumbo FM adresa faqen zyrtare është www.yumbofm.com

Vend: Spain

Zhanret: /

loading...

Spain Radio Stations

Popular Stations